Observatori Cultural

Laboratori d’Innovació. Transdisciplinarietat. Treballar, menjar, viure sense pressa (9 de setembre)

09 Sep 16:00 PM - 19:00 PM @ Lanauuv

entradas

Este Evento ya ha terminado.

Información

Laboratori d’Innovació. Transdisciplinarietat. Treballar, menjar, viure sense pressa

Dijous, 9 de setembre, a les 16 hores

Les intervencions d'aquesta sessió seran de 15’ aprox. per a poder permetre la celebració de la taula de debat i l’elaboració de les conclusions.

Modera la sessió: Pascual Timor Hermano, coordinador del Laboratori d’Innovació.

16.00h. El fang codificat

A càrrec de Manel Caro Fernández, dissenyador ceràmic digital.

16.20h. L'activisme gràfic

A càrrec de Diego Mir, dissenyador gràfic i il·lustrador.

16.40h. Viure, treballar i menjar a poc a poc

A càrrec d' Ana Ferrer i Pepe Ferrer, gerents del restaurant Ca' Pepico.

17.00h. Gastronomia i vaixella

A càrrec de Celia Collado i Patricia Soriano, de Cuit Espai Ceràmic.

17.20h. Horta, ciutat, alimentació

A càrrec de Marc Ferri, de Per l'Horta.

17.40h. Descans

17.55h. Debat final

Els ràpids i intensos canvis socials i tecnològics a què estem assistint fan que hui més que mai siga necessària una col·laboració estreta entre distintes disciplines per a desenvolupar nous productes. Al Laboratori d’Innovació comptarem amb veus que des de l’artesania i la producció seriada en ceràmica, el disseny, la gastronomia, l’urbanisme o l’agricultura, reflexionaran sobre les transformacions que estan produint-se en els seus respectius camps. Només des d’una visió transdisciplinar i holística podrem respondre adequadament a les necessitats objectuals i de paradigma d’una societat en procés d’adaptació a un nou model d’existència.

Per a assistir-hi, selecciona un seient i fes clic en el botó blau 'Reservar'. La inscripció és gratuïta.

--

Laboratori d'Innovació. Transdisciplinariedad. Trabajar, comer, vivir sin prisa

Jueves, 9 de septiembre, a las 16 horas

La intervenciones de esta sesión serán de 15’ aprox. para permitir la celebración de la mesa de debate y elaborar conclusiones.

Modera la sesión: Pascual Timor Hermano, coordinador del Laboratori d’Innovació.

16.00h. El barro codificado

A cargo de Manel Caro Fernández, diseñador cerámico digital.

16.20. El activismo gráfico

A cargo de Diego Mir, diseñador gráfico e ilustrador.

16.40h. Vivir, trabajar y comer despacio

A cargo de Ana Ferrer y Pepe Ferrer, gerentes del restaurante Ca' Pepico.

17.00h. Gastronomía y vajilla

A cargo de Celia Collado y Patricia Soriano, de Cuit Espai Ceràmic.

17.20h. Huerta, ciudad, alimentación

A cargo de Marc Ferri, de Per l'Horta.

17.40h. Descanso

17.55h. Debate final

Los rápidos e intensos cambios sociales y tecnológicos a los que estamos asistiendo hacen que hoy más que nunca sea necesaria una colaboración entre distintas disciplinas para desarrollar nuevos productos. En el Laboratorio de Innovación podremos contar con voces que, desde la artesanía y la producción seriada en cerámica, el diseño, la gastronomía, el urbanismo o la agricultura, reflexionarán sobre las transformaciones que se están produciendo en sus respectivos campos. Solo desde una visión transdisciplinar y holística podremos responder adecuadamente a las necesidades objetuales y de paradigma de una sociedad en proceso de adaptación a un nuevo modelo de existencia.

Para asistir, selecciona un asiento y haz clic en el botón azul 'Reservar'. La inscripción es gratuita.

Laboratori d’Innovació. Transdisciplinarietat. Treballar, menjar, viure sense pressa (9 de setembre)

Comparte el evento

Contacto Observatori Cultural